Sælg Bolig

Når du sælger din bolig igennem mit firma. Får du først og fremmest en problemfri handel.

Jeg er omdrejningspunktet i jeres bolig handel fra A - Z. Jeg står til jeres rådighed med min store ekspertise, efter snart 30 år i branchen, døgnet rundt og I kan altid træffe mig.

Jeg varetager udelukkende jeres interesse i at få boligen solgt, det er mig som kender jeres bolig ned til mindste detalje og I skal ikke igennem flere instanser, når I ringer og forespørger eller skal have et godt råd. Det giver TRYGHED for alle parter.

Jeg er med fra start til slut og slipper jer ikke førend nøglerne er overdraget til den glade køber og vi sammen har aflæst forbrugsmålerne.

Mine sælgere giver mig 10 ud af 10 mulige stjerner på Boligsiden - altså STOR tilfredshed....! og jeg vil også meget gerne indfri jeres forventninger til et bolig salg til et stort 10 tal.

Jeg har mange daglige forespørgsler på boliger i Odense M - gerne nogen som kræver en del istandsættelse. Odense C, Odense SV, Odense  S og Odense SØ. Det gælder både villaer og rækkehuse.

Ligeledes er jeg ekspert i salg af dødsboer.

Kontakt mig derfor allerede i dag, så er jeres bolig godt på vej til at blive solgt - og det oven i købet til et MEGET fair salær.  


lynsøg
kontakt
Svenstrupvænget 5A
5260 Odense S
 
Telefon:
+45
 6592 0201
CVR nummer:
33083610
 
 
Åbningstider:
Alle ugens dage
Efter aftale
Nyeste: