Om Susse Ehrhorn

Velkommen til ejendomsmæglerfirmaet Susse Ehrhorn.
Mit firma er et uafhængigt og selvstændigt ejendomsmæglerfirma, som er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og Danske Selvstændige Ejendomsmæglere. Firmaet er privatejet og drives af ejendomsmægler Susse Ehrhorn.
Jeg har været selvstændig ejendomsmægler siden 1991 og tidligere været ansat i et kædefirma. Jeg har stor ekspertise inden for køb og salg af boliger, ligeledes har jeg megen erfaring med salg af dødsbo ejendomme og holder mig hele tiden ajour med gældende lovgivning via uddannelse.
Når I sælger bolig igennem mit firma, så er jeg og kun jeg omdrejningspunktet i hele jeres bolig handel fra A-Z. Det giver TRYGHED for alle parter og at jeg kender boligen ned til mindste detalje. Jeg er med i jeres bolig handel fra start til slut og slipper jer ikke før end jeg har overdraget nøglerne til den glade køber og vi sammen har aflæst målerne.
Mine sælgere giver mig 10 ud af 10 mulige stjerner - altså STOR kunde tilfredshed...!
Kontakt mig derfor allerede i dag, så er vejen lagt til en TRYG bolig handel og jeres bolig godt på vej til at blive solgt - og det oven i købet til et MEGET fair salær.