Bødtchersvej 5, 5230 Odense M

En virkelig skøn, og meget rummelig villa. Beliggende på vejens solside i attraktivt boligområde få minutters gang fra skov og Skovsøen samt i behagelig afstand til både centrum, byens indkøbscentre samt til motorvejen.

Ejendommen er opført i 1948 i røde sten, er omfuget i 2003, hvor der samtidig blev lagt nyt vingetegltag med ny skorsten, nye sternbrædder, tagrender og nedløb. Og der er samtidig blevet efterisoleret.

Boligen indeholder i stueplan: Præsentabel hall med travertiner gulv, flot trappeforløb og godt med skabsplads, gæstebadeværelse samt stort, lyst kontor som også er velegnet til børneværelse/legerum. Dejlig lys opholdsstue med pejs, spisestue i forbindelse med køkken, som er renoveret i 2010 samt stor lys, opvarmet havestue med travertiner gulv - herfra er der udgang til en skøn, helt ugenert solterrasse, hvorfra der er trappe til haven.

1. sal: Repose med nyere veloux vindue fra 2003, 2 store værelser med skabe - det ene med ny kvist og vinduesparti fra 2003, garderoberum, meget stort badeværelse med kar, bruseniche samt nyt vinduesparti. Stort soveværelse med god skabsplads.

Kælder: Vinrum, herligt stort teenage værelse med bræddegulv og skab samt stor gildestue,som fint kan bruges til legerum eller hvis man har et billard/bordtennisbord mv. Pænt, hvidt brusebadeværelse, gang med skabe samt stort vaskerum.

Muret garage samt cykelskur. En nem og bekvem anlagt have.

Virkelig en pragtfuld familievilla, hvor der er ofret mange penge på alle de "kedelige" ting, så rammerne er helt i top! Se denne dejlige villa med alle dens muligheder.