Thordahls Allé 20, Dalum, 5250 Odense SV

Meget FLOT, totalrenoveret villa med en god beliggenhed på vejens solside. Nær ved Tingløkkeskolen, Dalum centret og andre gode butikker og samtidig i behagelig afstand til motorvejen. Villaen fremtræder i fin stand og er lys og smuk indrettet.

Boligen indeholder i stueplan: Forstue med klinkegulv med gulvvarme og skab, bryggers samt et dejligt lyst værelse. Gang med ny trappe til 1. sal, stort skønt HTH køkken med træbordplade og alt i hårde hvidevarer og et charmerende vinduesparti mod vejen samt gipsloft med masser af små spots. Et meget flot brusebadeværelse med en stor bruseniche, vægophængt toilet, skabsarrangement samt gipsloft med en stjernehimmel af spots. Franske døre til spisestuen, som ligger forbindelse med den lyse opholdsstue, hvorfra der er udgang til en herlig solterrasse.

1. sal: Repose med lille depotrum, flot gæstetoielt med sød lille lysniche, håndklædetørre samt vægophængt toilet. Lyst børneværelse med loft til kip med mulighed for en hems samt et stort skønt soveværelse ligeledes med loft til kip og med stort indbygget skab.
Kælder: 2 gode disponible rum. Kælderen er ikke renoveret, men den er i ok stand.

KÆMPE trægarage fra 2008 med elektrisk port og loft til kip. Enhver mands drømmerum også velegnet til festlokale og her er også plads til et bordtennis bord. mulighederne er mange i den 71 m2 store garage.

Gulve i stueplan er isoleret med ca. 200 mm. Alt el og vvs er udskiftet, alle vægge er filtede og der er opsat hvide gipslofter. Tag og vinduer, tagrender og nedløb er udskiftet. Det hele er gjort i nuværende ejers tid.

Lukket ugenert have.
En meget skøn bolig med en attraktiv beliggenhed midt i Dalum.