Jomsborgvej 26, 5000 Odense C

Sælges for dødsbo.
Skøn rødstens villa fra 1926 med rødt glaseret tegltag fra 1998. Beliggende på en smuk villa vej ved Skt. Jørgens Park, Ejby Mølle og Odense Å, som er et yndigt og idyllisk sted at gå ture. Stille og fredeligt, selvom der kun er få minutters spadseretur til byen.

Ejendommen er opført i 2 plan plus kælder og indeholder i stueplan: Entré med trappeforløb, brusebadeværelse med hvide marmorfliser, dejligt hvidt køkken fra 2010 med masser af skuffer, træbordplade og alt i hårde hvidevarer samtidig blev der lagt nyt fint bræddegulv. Stor lys vinkelopholdsstue, her er blevet et værelse lagt til, det kan nemt reetableres igen. Fra stuen er der trappe ned til solterrasserne og haven.
1. sal: Stor repos/kontor med trappe til 2. sal, soveværelse samt stort børneværelse med skydeskab.
2. sal: Et stort rum med radiator og fine brædde gulve (ikke godkendt til beboelse).
Kælder: Toilet med vask, stort vaskerum med stor bruseniche og vaskearrangement og håndklædetørre - her er vaskemaskine samt tørretumbler også placeret. På både toilet og vaskerum er der lagt et fint granitgulv. Ligeledes er der 2 store "værelser" med pergogulv samt værksted med reoler.

Ejendommen er omfuget på de to af siderne, der er delvist lagt dræn. Vinduerne er mahogni vinduer med lav energiglas fra 1998 (pånær i kælder hvor der er enkelt vinduer). Taget er ligeledes fra 1998.

Carport, udhus, drivhus samt overdækning. En skøn, helt ugenert have med dejlige solterrasser.

En dejlig ejendom, som fremtræder indflytningsklar - beliggende i skønne omgivelser - få minutter fra centrum.