Højvænget 6, 5230 Odense M

SUPER skøn villa opført i bungalow stil. Attraktivt beliggende på lukket vænge.

En meget dejlig, lys og tiltalende villa opført i bungalow stil. Med attraktiv beliggenhed i Hunderupkvarteret i bunden af lukket børnevenligt vænge. Nær ved Skovsøen, hvor man kan gå ned og nyde en softice, nyde søen og de smukke omgivelser med gode stisystemer, som indbyder til løb og motion. Tæt ved byen, skole og gymnasium og samtidig i behagelig afstand til motorvejen.

Villaen fremtræder lige klar til indflytning. Man kommer ind i en hall med skydeskab og trappe til 1. sal. Stort kontor/værelse, en skøn opholdsstue med fint lysindfald samt smuk spisestue ligeledes med fint lysindfald. Fra spisestuen går man ud på en dejlig stor terrasse, som er beliggende under tag. Måske en mulighed til at inddrage den til bolig? Fint hvidt KVIK køkken fra 2007 - meget minimalistisk og op i tiden. Derud over er der en gang samt et brusebadeværelse. Der er fine stukkanter og rosetter i stuerne. Kønne originale glas fløjdøre og flotte gulve.

En spændende 1. sal med repos, et meget STORT soveværelse samt et meget STORT børneværelse. Her er loft til kip med fritliggende bjælker, bøgeparket gulve samt 5 veloux vinduer fra 2013. Sælger er i besiddelse af arkitekt tegninger, hvoraf det fremgår at 1. salen kan indrettes på 5 forskellige måder - med flere værelser og evt. et ekstra toilet/bad. Spændende....

Kælderen, på 63 m2, er der ikke gjort noget ved. Den indeholder: Et lille viktualierum, hobbyrum, 2 store disponible rum samt vaskerum.

En dejlig anlagt have med gode solterrasser.

Taget er fra ombygningen i 1989.

ALT er lyst, hvidt og tiltalende i denne smukke bungalow villa, som I bestemt vil falde pladask for.