Gartnervænget 10, Nr. Søby, 5792 Årslev

En unik arkitekttegnet villa - beliggenhed direkte til Nr. Søby Sø.

Liebhaver ejendom med særdeles attraktiv beliggenhed direkte til Nr. Søby sø. Smukkere kan det næppe blive...

En spændende arkitekttegnet ejendom med mange muligheder såvel for børnefamilien som for den selvstændige erhvervsdrivende, der ønsker at have sit erhverv hjemmefra. Hvilket kælderen er yderst velegnet til. Ejendommen ligger på en kuperet grund, så en del af villaen ligger i 1. sals niveau og derfor har en fantastisk sø udsigt.

En flot hall med travertinergulv og med trappe til kælderen samt et værelse. En skøn vinkelopholdsstue - opdelt i spise- og opholdsafdeling og med den smukkeste sø vue, stort dejligt køkken/alrum med udgang til overdækket terrasse, hvorfra man kan sidde og nyde stilheden og de mange naturoplevelser, som området byder på - eller man kan inddrage den til alrummet med et fint glasparti. Fordeler gang med et børneværelse samt soveværelse med skydeskab og udgang til haven. Badeværelse med gulvvarme og dobbelt vask.

Kælderen er lys og højtliggende og med sine 157 m2 og gode loftshøjde, er her masser af muligheder. Både for teenage børnene, gør det selv manden, den selvstændige erhvervsdrivende. Gode fester og til overnattende gæster. Det største rum har glasparti i fuld højde og med skydedør ud til terrasse. I de andre rum er der badeværelse, bryggers, køligt vinrum, teknik rum, 3 disponible rum i boligkvalitet samt stort værksted.

En en nem og bekvem anlagt have med stor græsplæne og gode solterrasser, orangeri med druer og figner. Hvor fra man forår og efterår kan sidde og nyde solnedgangen over søen. Muret garage.

En unik bolig med en unik beliggenhed. Enhver families drøm. Ring for en fremvisning og se denne perle af en beliggenhed.