Glentevej 17, 5000 Odense C

En perle af en bolig med en fantastisk god beliggenhed.

En meget skøn ejendom. Beliggende på en fantastisk helt ugenert og rolig grund ud til Kertemindestien og grønt område. Nær ved skole, Syddansk Erhvervsskole og indkøb med kun få minutters cykeltur til centrum.

I stueetagen er der en pæn entré med trappeforløb til 1. sal og kælder. Herefter træder man ind i et hyggeligt køkken/alrum med udgang til en skøn stor solterrasse. Der udover er der stue med fløjdøre til endnu en stue/eller værelse - alt efter hvad ens behov er.

1. sal: Her er soveværelse med kvist og med skabe, pænt stort værelse samt brusebadeværelse med gulvvarme, væghængt toilet samt håndklædetørre.

Kælder: I kælderen er der et "gæsteværelse", lille teknikrum, fint brusebadeværelse med gulvvarme. "Soveværelse" med klickgulv og fritliggende bjælkeloft samt lille bryggers/vaskerum. I kælderen er der fliser på gulvet og udgang til haven med ny kælder yderdør.

Sælger oplyser, at ejendommen er sandblæst for ca. 6 år siden og malet op med den helt rigtige murmaling. Ligeledes er ejendommen samtidig blevet hulmursisoleret. Der er omfangsdræn og at kloakkerne er udskiftet.

Vinduerne er mahogni vinduer også i kælderen og taget er et rødt cementtag, som er ca. 20 år gammelt.

Stor dobbelt carport med et stort udhus. Ligeledes er der et isoleret udhus fra 1997 med overdækket terrasse samt et redskabsskur i forbindelse hermed.

Haven er helt vidunderlig - nem og bekvem anlagt med gode solkroge og total ugenert.

En rigtig perle af en bolig og med fantastisk mulighed for at bygge til.