Roesskovsvej 101, 5200 Odense V

Dejlig familie ejendom, smukt beliggende overfor Roesskovparken og søen.

En virkelig dejlig ejendom. Opført af hvid vandskuret mur med skifertag. Smukt beliggende, hvor man fra stuen kigger over på Roesskovparken og søen. Samtidig nær ved den populære Provstegårdskole, Odense Seminarium, Tietgen Skolen, OUH og med Tusindårsskoven og Eventyr Golf i nærområdet. Her er mange stisystemer og naturoplevelser.

Boligen er opført i 2 plan og indeholder i stueplan en pæn stor entré med klinkegulv, hvor der er gulvvarme. Herfra er der trappeforløb til 1. salen. Fint hvidt brusebadeværelse med gulvvarme. Stort kontor samt et dejligt bryggers med klinkegulv og gulvarme. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spisestuen. I køkkenet er der viktualierum med nedgang til en lille "kartoffelkælder". Lys opholdsstue med karnap. I stuerne er der bræddegulve.

1. salen indeholder en repos, stort badeværelse med spabad, soveværelse med et stort skydeskab og fransk altan samt 2 gode store børneværelser.

Derud over er der en carport, et stort udhus/anneks samt endnu ert udhus. Så der er gode opbevaringsmuligheder.

Helt lukket ugenert have, som vender rigtigt i forhold til solen.

En rigtig dejlig familie ejendom med en god central beliggenhed - kan være indflytningsklar fra den 01.01.2016. Ejendommen har et FLOT energimærke B...!

Ring og få en fremvisning.