Kaalundsvej 22, 5230 Odense M

Spændende ejendom opført i forskudt plan i 1951 af arkitekt Herman Ricka. Attraktivt beliggende på rolig villavej få hundrede meter til skov og Skovsøen, hvor man kan smutte ned og få sig en stor isvaffel. Eller bruge områdets stisystemer til hyggelige spadseture eller tage løbeskoende på og nyde en skøn tur langs med Odense Å.

Ejendommen er løbende blevet renoveret med bl.a. nyt tag, nedløb, tagrender i 2009. Vinduer og døre er ligeledes udskiftet i 2007, og i 2002 kom der en spændende tilbygning på med loft til kip med store vinduespartier, som giver et flot lysindfald. Ligeledes er ejendommen hulmursisoleret.

Entré med klinkegulv og skabe. 2 smukke stuer med sildebensparket gulv i eg - fra spisestuen er der udgang til en stor ugenert sydvendt solterasse. Tilbygningen består af en smuk stue med loft til kip og store vinduespartier, som giver et flot lysindfald. Her er klinkegulv med gulvvarme, rå mure og franske døre ind til opholdsstuen. Fra tilbygningen er der udgang til en ugenert vestvendt terrasse. Køkken med elementer fra UNO form.
Fra spisestuen er der få trin op, en værelsesafdeling med 3 værelse i forskellig størrelse, 2 med indbyggede skabe. I denne afdeling er der fyrretræs bræddegulve samt fint lyst brusebadeværelse med gulvvarme.

1. salen: Stort multirum med fyrretræsbræddegulv samt et stort soveværelse med masser af skabe. Derudover er der et dejligt stort loftsrum med gulv - fint til diverse ting og opbevaring.

I kælderen findes et bryggers med gulvklinker og udgang til haven, lille hobbyrum, gæstebadeværelse med vaskesøjle og gulvvarme samt gæsteværelse. En god anvendelig kælder, hvor der også her er udskiftet vinduer.

En skøn, nem og bekvem anlagt have - både for og bagved huset. Derud over muret garage, carport og skur. En super anvendelig og rummelig ejendom til børnefamilien - perfekt beliggende.