Svenstrupbakken 5, 5260 Odense S

Dejlig rummelig familie villa med 5 værelser. Beliggende på lukket vænge.

Meget tiltalende, lys og venlig ejendom. Beliggende på lille lukket vænge i Skt. Klemens. En bydel i rivende udvikling med god skole og gode dagligvarer forretninger. Attraktivt beliggende i forhold til skov og ådal og samtidig i behagelig afstand til motorvejen.

Boligen er opført i et plan med en dejlig tilbygning og en god tør kælder på 41 m2. Ejendommen har en god planløsning med forældre afdeling i den ene ende af ejendommen og børneafdeling i den anden.

Stor forstue med skab. Værelses afdeling med gæstebadeværelse, som er helt retro - samt 3 gode værelser med skabe. Skøn lys vinkelopholdsstue med brændeovn samt pænt lyst køkken. Stuen har nyt parketgulv fra 2009, oplyst af ejer. To trin op - det er tilbygningen - er der en dejlig pejsestue med skifergulv. Fra stuen her går man ud på en solrig terrasse. Stort værelse og soveværelse, begge med skabe samt et brusebadeværelse. Endvidere er der et godt bryggers og en bagindgang.

Under tilbygningen er der en 41 m2 rigtig god kælder med en fin bred trappe derned til. Perfekt som gildestue eller legerum for børnene.

Muret garage.

En skøn, blomstrende have, som er helt ugenert. Nyt stern fra 2013.

Den perfekte villa til børnefamilien. Beliggende på rolig børnevenligt vænge.