Storkeløkken 34, 5270 Odense N

Se her NY PRIS på denne velholdte villa med nyere køkken og badeværelse - og med 3 børneværelser.

En super dejlig og særdeles velholdt familie villa. Opført i røde sten med afvalmet tag, som netop er blevet renset. Attraktivt beliggende i lukket vænge, nær ved grønne områder og med kun 5 minutter til Odins Bro og det nye havnebad, finder I denne dejlige villa.

Boligen i et plan indeholder: Entré med hvidt klinkegulv, soveværelse med masser af skabsplads. Lækkert badeværelse med gulvvarme, kar og bruseniche, flot bordarrangement med hvid mat Kuma sten og integreret vask. Dejlig lys stue med udgang til en vidunderlig solterrasse med elektrisk markise. Stort værelse med mange skabe. Skønt køkken/alrum med hvide gulvfliser og karnap ud mod haven - mellem alrum og stue er der hvide franske døre. De hvide smukke køkken elementer, som er greb frie, er designet af BKN, der borger for god kvalitet og prikken over i ét er en flot sort granit bordplade og det samme gælder på kogeøen. Stort bryggers med ny varmtvandsbeholder fra 2015, masser af skabe og vask.

Separat børneafdeling med lille mellem gang, 2 pæne store værelser samt et fint hvidt brusebadeværelse.

I alle opholdsrum er der nydelige parketgulve og hvide døre.

Den store sol terrasse er omkredset af mur med belysning og haven er total lukket for den lille hund eller de små børn, så man i ro og fred kan sidde og nyde livet uden at skulle bekymre sig.

To gode udhuse og en 19 m2 carport, som er integreret under huset tag - her kunne der være en mulighed for at øge beboelsen med de m2, såfremt man ville gøre brug af det.

ALT fremtræder super vedligeholdt og helt indflytningsklar. Så ring og få en fremvisning af jeres nye dejlige bolig.