Eriksgade 10, 5000 Odense C

Særdeles, smuk og velholdt murermestervilla med en attraktiv og rolig beliggenhed.

Særdeles, smuk og velholdt klassisk murermestervilla, opført i gode materialer af arkitekten Harald Nielsen, Odense.

Villaen har en særdeles attraktiv beliggnhed mellem Christiansgade og Nyborgvej med kun få minutters gang til bybusser, dagligvarerforretninger, børneinstitutioner og forskellige skoler. OKS sportsanæg ligger ligeledes i bekvem afstand. For natur- og motionselskeren er der rige muligheder med dejlige stisystemer ved Odense Å, de 3 Munkedamme og Sct. Jørgensparken med legepladser. Villaen ligger desuden tæt ved Centrum og byens pulserende liv.

Boligen er opført i 2 plan med fuld kælder og indeholder i stueplan: En meget smuk hall med trappeforløb til 1. sal og kælder samt dejligt spisekøkken med kig til haven. Smuk spisestue med sildebensparket gulv, spektakulær buet dobbelt dør til opholdsstuen med smukke glasdøre lavet på et Bornholms glasværk. Opholdsstuen har en flot og velfungerende brændeovn. Fra stuen er der udgang til en ny overdækket terrasse og en solrig syd/vest vendt have. I hele stueplanen er der væv på vægge og loft.

1. sal: Repos, stort soveværelse med lyst bræddegulv, skabe, væv på væggene og en lille altan, stort badeværelse med kar og brus, et værelse med skab samt et stort værelse med walk-in closet.

Her er bræddegulve, hvide lofter og hvide døre både på 1. salen og i stueplan.

Kælderen, der er højloftet og tør, indeholder: Viktualierum, hobbyrum, "værelse", vaskerum samt disponibelt rum med skabe.

Stor trægarage med nyt ståltag samt udhus. En utrolig smuk og blomsterrig have med et væld af roser. Haven er anlagt så den er nem og bekvem at have med at gøre.

Ejendommen er hulmursisoleret i 2014 og fået ny rygning og skorstenspibe. Ligeledes er taget overstrøget med Bitumen. (Tagstenene ligger således fast - også i stormvejr) Alle vinduer på 1. salen er udskiftet.

En super skøn familievilla med mange spændende detaljer.