Østergårds Allé 52, 5250 Odense SV

Beliggende på vejens solside - direkte til grønt område - med en god høj kælder.

Velholdt ejendom, som er beliggende på vejens solside og med have direkte til grønt område. Ejendommen er beliggende i et særdeles attraktivt boligområde med god skole og fantastiske indkøbsfaciliteter i nærområdet og samtidig i behagelig afstand til motorvejen. Her er I tæt på city, Eventyr Golf og Odense Zoo.

Flot trappe til hoveddøren, hvorfra man kommer ind i en rummelig entré med garderobe, to store værelser, køkken med lille spiseplads og med trappe til kælderen. Ønsker I et køkken/alrum er der fin mulighed herfor. Badeværelse med bruseniche samt to gode stuer, hvor den ene har udgang til en dejlig solrig, opvarmet og muret havestue, hvorfra der er et dejligt vue udover den smukke have med sjældne træer og buske.

Kælderen fremtræder tør og med en god loftshøjde. Her er viktualierum, hobbyrum, disponibelt rum, teknikrum samt et vaskerum. Garagen er integreret i kælderen.

Der er trægulve i alle opholdsrum (undtagen i tilbygningen) og hvide pudsede lofter.

En dejlig bolig med en skøn beliggenhed - ring og aftal tid for en besigtigelse og se de mange muligheder, som ejendommen rummer.

Brutto- og nettoudgiften omfatter IKKE udgifterne til energi, vand/afløb og andre forbrugsafhængige forhold samt løbende vedligeholdelsesudgifter.