Rismarksvej 14, 5200 Odense V

Fantastisk dejlig, indflytningsklar murermestervilla fra 1930 med mange smukke detaljer.

Det her må være den bolig, som I går og drømmer om? En smuk, velbevaret villa med masser af charmerende detaljer fra 1930. Beliggende på solsiden af vejen med en skøn stor have. Tæt ved Provstegårdsskolen, legeplads, skov, indkøb og svømmehal.

I stueplan kommer I ind i en smuk hall med flot trappeforløb her er der også et gæstetoilet. Dejligt stort spisekøkken fra Vordingborg med amerikansk valnød bordplade, mellemgang med skabe samt 2 meget flotte stuer - den ene med karnap og en smuk gammel pejs (oprindelig en gammel koksovn). Fra spisestuen er der franske døre ud til "solskinsstuen" en kær gammel havestue, hvorfra man går ud i haven. Derud over er der et godt kontor med masser af skabe.

1. sal: Repos, børneværelse, stort soveværelse med skydeskab og med udgang til en stor altan. Meget, dejligt stort børneværelse med en genial indbygget børneseng - dette værelse kan evt. deles i to, såfremt man har brug for det. Fint stort badeværelse med bruseniche, dobbeltvask og bidet.

Overalt er væggene filtede, pånær soveværelse og lille mellemgang. ALLE vinduer er udskiftet til lavenergi og lydisolerende vinduer - undtagen i kælderen. På 1. salen er det endvidere 3 lags ud mod vejen. Hoveddør og kælderdør er ligeledes udskiftet. Alle opholdsrum er med smukke afhøvlede bræddegulve, pånær køkken og havestue, hvor de er malet.

Kælderen, som fremtræder tør, indeholder: Vaskerum, hobbyrum med trægulv og skabe, viktualierum, vinrum samt et disponibelt rum.

Dobbelt garage og en dejlig nem og bekvem anlagt have.

En skøn, skøn ejendom, som man kun kan blive forelsket i...

Jeg vil glæde mig til at fremvise den for jer. Så ring og bestil en tid.