Engvej 28, 5230 Odense M

Smuk, indflytningsklar rødstens villa - beliggende direkte ud til grønt område.

Smuk, klassisk rødstens villa med en meget dejlig beliggenhed ud til grønt område. I attraktivt boligområde få km. fra byens pulserende liv og samtidig i behagelig afstand til motorvejen. Ejendommen hører til skoledistrikt Hunderup skolen. Ligeledes er der både børnehave og gymnasium i nærområdet.

Ejendommen er nænsomt renoveret med respekt for husets sjæl og charme og fremtræder lige klar til indflytning.

Smukt trappeforløb til kælder og 1. sal. Entré, fint gæstetoilet med vask samt dejligt spisekøkken fra HTH i hvidt med granitbordplade. 3 skønne, lyse og charmerende stuer. Spisestuen med udgang til haven, opholdsstuen med brændeovn samt endnu en dejlig lys stue (denne kan evt. bruges som et ekstra værelse, hvis der er behov for det).

Første salen med repos, soveværelse med skabe, stort værelse med skabe samt endnu et værelse med skab. Stort brusebadeværelse med granitgulv med gulvvarme samt loft med spots.

Kælderen er med klinkegulve, et fint stort "værelse" med brændeovn samt 3 disponible rum.

Her er smukke gamle hvide fyldingsdøre, afhøvlede bræddegulve, filtede hvide lofter i stueplan med rosetter. Ejendommen er hulmursisoleret og ifølge ejer isoleret ved skråvægge. Kønne gamle hvide sprossevinduer.

Smuk og nem anlagt have, hvor man er helt ugenert og man kan sidde og nyde de grønne arealer, som ejendomen støder op til.

En ejendom med virkelig megen sjæl og som jeg glæder mig til at fremvise for jer, så tøv ikke med at bestil en tid til besigtigelse.