Lille Rugbjerg Vej 79, 5270 Odense N

En særdeles velholdt bolig med nyt tag og nye vinduer fra september 2016 samt et flot MULTI FORM køkken.

Nu har I muligheden for at erhverve en af de mest velholdte villaer i Odense N...!
Meget skøn vinkelbygget villa. Beliggende i hyggelig lille enklave af velholdte boliger. Det første man møder er en smuk Linde Allé med toppede brosten.

En SUPER FLOT bolig med en skøn, ugenert beliggenhed og med kun 5 km til centrum. Her er dejlige grønne områder og det er tæt ved skov og nær ved Odenses nye havnebad. En sikker skolevej med stisystem til Søhus Skolen og med indkøb og den nye ring vej tæt på.

Køkkenet er et MULTI FORM køkken med granitbordplade. Vinduer og tag er udskiftet i slutningen af 2016. Alle indvendige og udvendige døre er udskiftet til hvide døre. Det samme gælder alle kontakter og der er også en ny varmveksler. Brusebadeværelset er udskiftet og er med smukke Italienske klinker med gulvvarme. Gulve i opholdsrum er i parket og i soveværelset bræddegulve.

Boligen, som er opført i et plan indeholder: Forstue med garderobe samt værelse med skydeskab. Badeværelse med brus og gæstetoilet. Dejlig vinkelopholdsstue med udgang til helt lukket og ugenert syd/vest vendt gårdhave. Skønt MULTI FORM spisekøkken i forbindelse med spisestuen samt stort godt bryggers med skydeskab og bord.
Værelse samt endnu et stort værelse som p.t. bliver brugt som kontor. Dejligt soveværelse med skydeskab i hele bredden af værelset - i soveværelset er der lyst bræddegulv.

Carport samt udhus. Lukket, helt ugenert solrig gårdhave med overdækket terrasse samt smuk anlagt forhave. Alt er nemt og bekvemt anlagt med et minimum af vedligeholdelse.

En drøm af en bolig, hvor der virkelig er kræset for detaljerne. Skynd jer og aftal tid til besigtigelse af jeres nye drømmebolig!