Sadolinsgade 26, 5230 Odense M

Skøn, rummelig villa med perfekt beliggenhed få minutters gang fra Munkemose.

Meget smuk villa fra 1908, som fremtræder i rigtig god stand og hvor alle de fine gamle detaljer er bevaret.

Beliggenheden er suveræn på Sadolinsgade, en af kvarterets mest attraktive adresser. Her bor I et stenkast fra en af byens oaser, Munke Mose, med smukke stisystemer langs Odense å. Er I til fred og ro, men samtidig vil have let adgang til byens pulserende by liv. Ja, så må denne bolig være lige noget for jer. Desuden er der kun 10 minutters gang til citys mange spændende forretninger, cafeer og restauranter. Endelig ligger ejendommen tæt på Hunderupskolen og OUH.

Boligen har et smukt trappeforløb, som netop er renoveret for et halvt år siden med bl.a. filtede vægge. Entré. Herfra går man ind i en meget stor og smuk opholdsstue med brændeovn og med fyldingsdøre ind til en lige så dejlig stor spisestue. Her er god loftshøjde med hvide lofter, hvide vægge og døre - alt er lyst og tiltalende. Gulvene er af merbau parket. Fra spisestuen kommer man ud i et dejligt stort spisekøkken med dobbelt fransk dørparti ud til haven. Lækkert brusebadeværelse i hvidt og gråt og med gulvvarme.

1. sal: Repos med udgang til en stor altan samt 4 store værelser på henholdsvis 22, 18, 14 og 11 m2. Her er ligeledes smukke gamle fyldingsdøre og synligt træværk, idet skunkene er lagt til værelserne.

Kælderen, som fremtræder i fin stand og med god loftshøjde, indeholder: Toilet, hobbyrum, to store disponible rum, teknikrum samt stort vaskerum. Fra kælderen er der udgang til haven.

Der er endvidere carport samt overdækket areal.

En skøn og helt ugenert have med to solterrasser. Haven er nem at holde. En rigtig oase skabt til afslapning og leg med børnene.

Virkelig en "perle" af en bolig med en super beliggenhed. Sælger har haft ejendommen i 42 år og nydt hvert eneste år. Det tror jeg også I vil få lyst til, når I ser denne dejlige villa.