Søvangen 1, 5260 Odense S

Meget flot, gennem renoveret villa med attraktiv beliggenhed i Skt. Klemens.

Fantastisk dejlig vinkel bygget villa. Med en attraktiv beliggenhed i Skt. Klemens, som er en bydel i rivende udvikling. Her er en god skole, to store supermarkeder samt andre mindre nærbutikker. Boligen ligger med udsigt til den skønne ådal med flere charmerende sti systemer, så man kan nyde skønne gå- og løbeture eller man kan cykle ind til byen. Her er ro og fred og samtidig kun 5 minutters kørsel til motorvejen.

Ejendommen er renoveret, så den i dag fremtræder som en 2017 ejendom. Der er kælet for detaljerne og kun brugt de bedste materialer. Man kommer ind i en indbydende stor forstue med smukke garderobe skabe fra TM Line fra Lindegård Poulsen, lækkert gæste badeværelse med bl.a. væg hængt toilet. Gennemgående klinker fra forstuen ud til spisekøkkenet, som er stort, lyst og særdeles funktionelt med Invita inventar med massive træ bordplader. Ved siden af køkkenet er der indrettet et kontor. 2 dejlige stuer med hvidpigmenterede, brede planke gulve i ask fra Broardway gulve. Derudover er der en fin brændeovn med glas, så man kan nyde flammerne fra begge stuer. Fra den ene stue er der udgang til en dejlig overdækket vest vendt sol terrasse.

2 meget store børneværelser. det ene med skabe. Et kæmpe stort flot soveværelse med samme gulv, som i stuerne og med skydedør til stuen. På hele endevæggen i soveværelset er der smukke garderobe skabe fra UNO FORM med fin justerbar belysning. Fra soveværelset går man direkte ud i forældre badeværelset med gulvvarme, Vola armatur og UNO FORM inventar - meget gedigent og meget smukt.

I tilbygningen fra 1987 er der vandskurede vægge, de øvrige vægge er filtede og med hvide gips lofter med spots samt hvide døre med Arne Jakobsen greb.
Ejendommen er opført af hvid vandskuret mur, der er skiftet stern brædder og tagrender.
Carport med udhus. Haven er anlagt, så man er ugenert og her er dejlige sol kroge, både til morgen og aftensolen. Ejendommen har et FLOT energimærke C.

En ejendom, som jeg vil nyde at fremvise for jer og I skal ikke tænke på andet end blot hvor jeres møbler skal stå, idet alt andet er i orden og indflytnings klar.

Book en tid og kom og nyd denne dejlige ejendom.