Gyldenstenvej 42, 5230 Odense M

En super dejlig villa, som fremtræder særdeles velholdt og indflytningsklar. Attraktivt beliggende med få km til byens pulserende liv med et væld af cafeer, restauranter, forretninger mv. Byens storcentre ligeledes tæt på og det samme gør sig gældende med skoler og motorvej. Desuden er ejendommen beliggende på en helt lukket villa vej.

Boligen, som er opført i et plan med en skøn nem og bekvem anlagt have og en god tør kælder, indeholder i stue plan: Entré med skifer gulv og skabe. Fint hvidt gæstetoilet med filtede vægge, dejligt spisekøkken med hvide Siematic køkken elementer. TV stue, som også kan fungere som kontor eller et ekstra værelse. Lys og dejlig vinkelopholds stue med fine olierede lyse Trip Trap gulve i asketræ. Fra stuen er der udgang til en dejlig vestvendt sol terrasse. 2 værelser samt soveværelse med mange skabe. Stort brusebadeværelse med sauna og gulvvarme.

Kælder: Vin rum, viktualierum, et stort disponibelt rum med fast reol, toilet med vask, vaskerum/bryggers med bruseniche samt et hobbyrum.

Muret garage med elektrisk port samt udhus. Bagved udhuset er der en herlig helt ugenert morgen terrasse.

Her er nyere tagrender, sternbrædder samt gavle. Mahogny vinduer og træ gulve i alle opholdsrum samt et decra tag, som er ca. 7 år gammelt.

En ejendom, som der virkelig er kælet for og som er blevet passet og plejet gennem hele ejer tiden - det skal være mig en fornøjelse at fremvise denne dejlige ejendom for jer.