Se det digitale energimærke

Højbyvej 58C

, 5260 Odense S

1 / 26
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
11
2196 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 150 m²
Udhus 7 m²
Grundareal 1.042 m²
Værelser 6
Antal plan 1
Byggeår 1800 /2008
Sagsnummer 249715
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 811
Ejendomsværdiskat 833
Renovation 178
Antenneforening 400
Skorstensfejning 31
Skadedyrsbekæmpelse 5
Husforsikring 581
Ejerudgifter i alt 2.839

Charmerende idyl lige midt i Højby på en 1.042 m2 stor grund.

En rigtig "perle" af en ejendom. Utrolig charmerende og med en god beliggenhed midt i Højby. Med kun 2 minutters gang til Højby skole. Derud over ligger både Højby Friskole og Rudolf Steiner skolen tæt på. Ligeledes er der tre børnehaver at vælge imellem. Det samme gør sig gældende med indkøb, hvor der er masser af indkøbs faciliteter i nær området. Her er gode offentlige transport muligheder med bl.a. Svendborg banen, hvor man på få minutter står midt i Odense. Motorvejen er også i behagelig afstand herfra og der er cykelsti lige til Odense.

Rummelig familie bolig, som indeholder: Entré, charmerende køkken/alrum med klinkegulv og brændeovn, depotrum, badeværelse samt en super skøn stue med loft til kip med fritliggende bjælker og bræddegulv. Meget stort, nyere bryggers med travertingulv med gulvvarme og fritliggende bjælker med loft til kip. Her er masser af skabsplads, vaskesøjle, træbordplade med fin hvid vask og udgang til haven. Ligeledes kan nævnes en anden charmerende detalje, som er at fra bryggerset er der trappe op til en hems på ca. 14 m2 med click gulv og vindueskig ned til stuen. Super legerum til børnene eller evt. som gæsterum. Fra bryggerset er der udgang til et stort værksted/hobbyrum, som evt. kan laves om til et ekstra værelse.

Derud over er der 4 gode værelser - det ene med dør ud til haven. Der er fortrinsvis brædde eller klinkegulve i boligen samt hvide lofter med fritliggende bjælker.

Det her er boligen for den familie, som ønsker sig en bolig, der emmer af idyl. Her er virkelig charme og hygge for alle pengene samt en dejlig stor solrig grund og en hyggelig brostensbelagt gårdsplads.

Endvidere er der et mindre udhus. 
kontakt
Svenstrupvænget 5A
5260 Odense S
 
Telefon:
+45
 6592 0201
CVR nummer:
33083610
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning