Svenstrupvænget 5B, 5260 Odense S

NY PRIS - Stor, dejlig familie villa med en fantastisk beliggenhed i bunden af lukket vænge.

Her får I mange m2 for pengene - og en yderst attraktiv og rolig beliggenhed.
Skøn, stor familie villa på hele 210 bolig m2. Med en attraktiv beliggenhed på det bedste vænge i Skt. Klemens. Her er ro og fred, ingen bil støj og børnene kan lege ude på vænget. Samtidig er der en nem og bekvem anlagt have, hvor I ikke behøves at bruge jeres sparsomme fritid på havearbejde. Skt. Klemens er en bydel, som er i rivende udvikling og byder på alt hvad en familie kan ønske sig. Med god skole, to børnehaver, hvor den ene er integreret med vuggestue, gode indkøbfaciliteter og 2 minutters gang til skov og ådal med smukke stisystemer og cykelsti til centrum. Yderligere er der kun 3 km til motorvejen. En rigtig god og meget rolig beliggenhed for børnefamilien med et godt naboskab og en velfungerende lille grundejerforening.

Boligen har en god planløsning og byder på en rummelig forstue med klinkegulv med gulvvarme og med glasdør til et stort køkken/alrum. Forstue og køkken/alrum er med hvide gulv klinker med gulvvarme og et trin ned er der en hyggelig opholdsstue.
2 meget store børneværelser med mange skabe og fra begge værelser er der udgang til haven. Bryggers med god skabsplads samt fint hvidt gæste badeværelse med gulvvarme. Separat forældre afdeling med soveværelse med skabe samt hvidt brusebadeværelse med gulvvarme.

Derudover er der et meget stort multirum, som familien har brugt til billardrum og hyggerum for deres børn og deres venner. Stuen indbyder til fester og sammenkomster og legerum for familiens børn eller TV stue, her er også mulighed for at indrette et ekstra børneværelse. På den ene væg er der en muret vinreol. Det store multirum med dets beliggenhed i huset, er også velegnet som hjemmekontor. Bagved rummet her, er der et stort disponibelt rum med masser af skabsplads, her står fryseren og den næsten nye vandvarmer.

Ejendommen er for nylig malet udvendig og taget er blevet renset. Ligeledes er der opsat nye hvide gips lofter i næsten alle rum. Spots er udskiftet og alle kontakter er udskiftet til hvide kontakter.
En rigtig dejlig bolig, som rummer alt, hvad en familie har brug for og mere til og som jeg vil glæde mig til at fremvise for jer.

Brutto- og nettoudgiften omfatter IKKE udgifterne til energi, vand/afløb og andre forbrugsafhængige forhold samt løbende vedligeholdelsesudgifter.