Søvænget 10, 5210 Odense NV

Smukkeste udsigt ud over sø og mose - bemærk prisen!.

Dødsbo.

En meget favorabel pris for denne helt UNIKKE beliggenhed..

En beliggenhed helt i top i bunden af lukket vænge, hvor I finder denne højt beliggende ejendom med den smukkeste udsigt over sø og mose i natur skønne omgivelser kun 11 km fra centrum.

Denne beliggenhed er simpelt hen en sand lise for sjæl og legeme og må være enhver boligejers drøm? I skal ud og opleve det, herefter er jeg sikker på, at I underskriver med det samme. Så gør bolig drøm til virkelighed.
I nær området er Korup Skole og Korup Kultur og Idrætscenter.

Boligen indeholder: Vindfang, entré med skabe, stor vinkelopholdsstue med brændeovn. Fra stuen går man ud på en meget stor terrasse og nyder udsigten ud over søen og mosen. Spisekøkken, som kan ændres til køkken/alrum samt soveværelse med skabe. I forskudt plan er der 2 værelser samt brusebadeværelse med gulvvarme.
I kælderen er der: 2 gode disponible rum med varme, viktualierum samt vaskerum/bryggers. Der er indbygget garage i kælderen.

En sød lille historie, der hører til ejendommen, er en 30 år gammel skildpadde, som holder til nede ved søen og ellers klarer sig selv året rundt. Den har heller ikke kunne finde bedre beliggenhed:-) Ud over ham er der masser af dyreliv, at se og lytte til.

Ring for en fremvisning af denne unikke beliggenhed og kom ud og se og oplev alt det du går og drømmer om.