Hjortebjergvej 42, 5230 Odense M

Her er 204 etage m2 at råde over, en skøn udestue samt en dejlig S/V solterrasse.

Særdeles velholdt, rødstensvilla med nyt tag og vinduer fra 2008. En central beliggenhed i Odense M, nær ved byens indkøbscentre, UNI og i behagelig afstand til motorvejen, som ligger i Munkebjergvejs forlængelse. Når det nye SUPER sygehus kommer ligger ejendommen også ideelt.
Få minutters gang til skole og børneinstitutioner. Ejendommen ligger ligeledes nær ved Munkedammen med stisystemer og i gå afstand til centrum og byens pulserende liv samt kort afstand til banegården, såfremt I har brug for det i forbindelse med arbejdet.

Boligen indeholder: Entré med skabe, fint velholdt badeværelse med kar, dejligt lyst køkken med god skabsplads, lys spisestue i forbindelse med køkkenet. Her er udgang til en skøn S/V vendt terrasse. Stor spisestue og stor opholdsstue samt to store værelser - begge med skabe. Stuer og køkken har parketgulve og hvide lofter. Dejlig udestue med skydedør, termotag og bræddegulv.

Kælder: Gang areal med flisegulv og indbyggede skabe, et "værelse" med skabe, vaskerum, 2 gode "værelser" samt brusebadeværelse. En god kælder med en god loftshøjde. Herfra er der udgang til haven.

Stor muret garage med hobbyrum/værksted for enden af garagen. Dejlig nem og bekvem anlagt have med gode solterrasser i både for- og baghaven.

Ejendommen er efterisoleret på loft og hulmur i 2008 og der er nye yderdøre.

Ring og få en fremvisning af denne dejlige bolig, som bestemt også henvender sig til senior ægteparret, som ønsker sig en nem og bekvem bolig.