Se det digitale energimærke

Klokkelyngen 44

, 5390 Martofte

1 / 30
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
11
2224 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 74 m²
Carport 14 m²
Udhus 11 m²
Grundareal 1.771 m²
Værelser 4
Byggeår 1985 /2011
Sagsnummer 255015
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 948
Ejendomsværdiskat 733
Renovation 192
Grundejerforening 33
Skorstensfejning 41
Badebros laug 21
Jordflytningsgebyr 1
Skadedyrsbekæmpelse 5
Tømning af septictang 2018 25
Husforsikring 253
Ejerudgifter i alt 2.252

Dejligt, super velholdt sommerhus på toppen af Fyn med en enestående natur.

Langø er et af Fyns smukkeste og mest enestående naturområder med et rigt dyreliv. Mod vest og nord er der nogle af de smukkeste udsigter. Man kan gå helt ud på spidsen af Langø, som hedder Krumodden. Eller til Langø Hoved, hvorfra der er den flotteste udsigt til Mejlø og Bogø.
Kør øst over til Hindsholm og Korshavn med fiske både, hvor I kan få dagens fangst med hjem. Et spektakulær område også hvis du er lystfisker.
Der er indkøbs mulighed i Mesinge og der er ikke langt til Kerteminde, som er en charmerende kyst by med sine lave huse og røde tage. Her er et godt udvalg både af butikker, cafeer og skønne restauranter.

Ud for sommerhus området er der en god strand med dejligt friskt badevand, sandbund og en fælles ny bade bro. Stranden er meget børnevenlig. Fra sommer huset er man på stranden på 3 minutter.

I får her et dejligt og yderst velholdt sommerhus på en stor, nem og ugenert grund, som er velegnet til børn. Idet huset er beliggende i bunden af lukket vænge uden trafik. Her er fred og ro, gode naboer og et rigt dyreliv.

Sommerhuset indeholder et fint hvidt køkken, en stor stue med brændeovn og fra stuen er der udgang til en dejlig terrasse, som følger huset rundt. Så I kan altid finde en god sol plads, hvor der er læ. Separat værelses afdeling med soveværelse og to børneværelser - det ene er med køjer. Badeværelse med bruseniche og klinkegulv. I opholdsrum er der lyse klickgulve.

Ud over huset har ejer fået bygget et dejligt anneks i 2011. Det er isoleret, her er bræddegulve og en dobbeltseng. Ideelt som gæstehus eller til de lidt større børn, de vil elske det. Ligeledes er der carport samt et udhus. Så der er masser af plads og råderum.

Et "rigtigt" sommerhus med en god atmosfære. Her er alt det, som I går og drømmer om, og hvor I kan tilbringe jeres ledige stunder og få ny energi til hverdagen. Der vil også være gode muligheder for udlejning.

Huset opvarmes med el varme, brændeovn og en varme pumpe. 
kontakt
Svenstrupvænget 5A
5260 Odense S
 
Telefon:
+45
 6592 0201
CVR nummer:
33083610
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning