Snerlevænget 9, Tørresø Strand, 5450 Otterup

Skønt sommerhus fra 2003 - lige klar til indflytning.

Med en beliggenhed på 1. klasse og et stenkast fra en af Fyns bedste badestrande. Her er fred og ro og den smukkeste udsigt til Juelsminde, Endelave og Samsø. Der er et fællesareal ud mod havet, som ejes af 9 ejendomme bl.a. af ejeren her og dette fællesareal er medvirkende til denne skønne udsigt.

Der er indkøbsfaciliteter i Bårdesø eller Otterup, der heller ikke er langt herfra. Ligeledes ligger det i behagelig afstand til Odense.

Et fantastisk dejligt sommerhus fra 2003 og som løbende er blevet vedligeholdt. Ejendommen er opført i 2 plan, hvor man kommer ind i en forstue med trappe til 1. sal. Her er godt med skabe og gulvvarme. Flot stort brusebadeværelse med gulvvarme og vaskesøjle. 2 gode værelser - det ene med dobbelt seng og det andet med køjesenge. I stue plan er der helt lyse gulv fliser overalt.

1. sal: Her er en fantastisk udsigt ud over strand og hav. Denne etage rummer et lækkert køkken i hvid høj glans og med alt i hårde hvidevarer. I åben forbindelse med spise afdelingen og opholdsstuen med brændeovn. Her er bræddegulve og udgang til en stor altan mod vejen og en dejlig altan på begge sider af stuen, hvorfra man har den smukkeste havudsigt. Fra stuen kan man gå direkte ned i haven.

Derud over er der et skur, et udendørs bruse rum samt to parkeringspladser på grunden og en helt ugenert have.

Huset fremtræder yderst tiltalende over alt og med en pæn møblering - så I skal blot pakke kufferten - så står den på sommerhus ferie:-)

Sommerhuset har i 2018 været lejet ud igennem Novasol og med en lejeindtægt på ca. kr. 69.000 - plus forbrug. Så altså en god indtægt. Lejekontrakten løber i 2019.