Alléparken 3A, 5290 Marslev

Familie villa på lukket børnevenligt vænge. Med en stor muret garage under tag.

Denne villa er beliggende i et roligt børnevenligt vænge i Marslev - nær ved en velfungerende skole, Marslev skole og Børnehus. På samme vænge, som ejendommen ligger, er børnehaven også beliggende, så ingen kørsel af børn morgen og eftermiddag. Dermed meget sparet tid. Her er sports faciliteter et godt foreningsliv og kun 5 minutter til toget og motorvejs nettet. Samtidig er der 10 minutters kørsel til Rosengårdscentret og UNI og kun 10 km. til centrum i Odense. Ejendommen trænger til renovering (mest overflade behandling) og nyt køkken, men grundlaget er til stede for at kunne få det ligesom I går og drømmer om til en rigtig fornuftig pris.

Boligen har en fin størrelse til børnefamilien. Her er entré, gæste badeværelse med bruseniche, stort badeværelse med kar, bruseniche og dobbelt vask. Bryggers med klinkegulv og skabe samt stort køkken/alrum med et trin ned til en stor stue med brændeovn og karnap. Fra stuen er der udgang til en overdækket terrasse og en dejlig solterrasse. Et meget stort værelse eller en ekstra stue, som tidligere har været opdelt i to og nemt kan opdeles igen. Yderligere et værelse med skabe samt soveværelse med skabe.

Derud over er der en kæmpe stor muret garage under tag på 51 m2.

Lukket ugenert have anlæg.

Kan overtages hurtigt.

Brutto- og nettoudgiften omfatter IKKE udgifterne til energi, vand/afløb og andre forbrugsafhængige forhold samt løbende vedligeholdelsesudgifter.