Lykkedamsvej 2, 5300 Kerteminde

4 længet gård til KUN 750.000 - hvorfra der kan udstykkes en grund.

I den lille landsby Drigstrup, kun 4 km fra Kerteminde og kun 15 km fra Odense Centrum, finder I denne charmerende gamle 4 længede gård. Stedet er præget af idyl, som vitterlig bringer tanken tilbage til de mange Morten Korch film - og man kan næsten høre Poul Richard synge "Er du dus med himlens fugle", når man står på gårdspladsen, som er omkranset af de 4 længer. Nå, tilbage til virkeligheden....

Er I golfspillere er der kun 4 km til Nordens flotteste Golfbane "Great Northern" og har I skolesøgende børn, er der også kun 4 km til skolen i Kerteminde. Kerteminde, den smukke lille by med de røde tage, byder på masser af indkøb, hyggelige cafeer og gourmet restauranter samt dejlige badestrande.

I stueplan, kommer I ind i en forstue med trappe til 1. sal her er også et gæstetoilet. Værelse samt en hyggelig TV stue med bræddegulv, hvorfra der er adgang til en stor vinkelopholdsstue med brændeovn. Stort køkken med gulvvarme og et spisekammer. Velfungerende bryggers samt brusebadeværelse. Et kontor, værelse samt 3 disponible rum.
1.sal: 2 værelser samt et stort værelse med loft til kip og med eget walk-in.

Derudover er der 3 længer, en lukket gårdsplads, en solterrasse samt et stykke have bag ved den ene længe.

Længerne kunne I evt. rive ned, såfremt I ikke har brug for dem og derved få en dejlig, stor have og knap så megen vedligeholdelse. Der er forespurgt kommunen telefonisk om udstykning af en grund såfremt længerne bliver revet ned, det blev der givet et mundtligt til savn til.

Her får I virkelig megen plads, hvor børnene kan tumle sig og hele 220 m2 bolig, som sælges langt under vurderingen. Bestil en fremvisning - og se alle de muligheder, som denne bolig rummer.

Brutto- og nettoudgiften omfatter IKKE udgifterne til energi, vand/afløb og andre forbrugsafhængige forhold samt løbende vedligeholdelsesudgifter.