Svenstrupvænget 1, 5260 Odense S

Spændende arkitekttegnet ejendom med et stort anneks på 55 m2 i samme byggestil.

Dødsbo.

Spændende arkitekttegnet ejendom på en stor 1.240 m2 grund. Centralt beliggende i Skt. Klemens kun 8 km fra byens pulserende liv, 2 minutters gang fra en god skole, som har 10. klasse, sportshal og legeplads. Der er gode indkøbsforhold få skridt herfra og det samme gør sig gældende med offentlig transport ind til byen.

Er I til natur, lange traveture, løbeture eller en der en hund som skal luftes? Så ligger skoven og ådalen 5 minutters gang herfra. Hvor man ligeledes kan cykle i smukke omgivelser ind til byen. Derud over er der 2 børnehaver, hvor den ene er integreret.

I kommer I til at bo i et velfungerende vænge med flere børnefamilier, et godt sammenhold og samtidig i en af Odenses mest charmerende bydele. Nær ved skov og Å dal og med cykelsti ind til byen. Motorvejen over Fyn er beliggende få km herfra og det samme gør det nye Super Sygehus, som kommer om få år.

Ejendommen er med loft til kip og pæne parketgulve i alle opholdsrum. Forstue med skifergulv, gæstetoilet, en dejlig opholdsstue med pejs, meget stort arbejdsværelse, spisestue i forbindelse med et stort køkken. Fordeler gang med 2 børneværelser samt soveværelse - alle med skabe samt et pænt brusebadeværelse.

Derud over er der opført et opvarmet anneks på 55 m2 med bryggers og brusebadeværelse samt et dejligt stort rum, som evt. kan anvendes til kontor, atelier, gæsteværelse eller teen-age værelse. Ud fra her er der en stor overdækket terrasse. Annekset er opført i samme byggestil som hovedejendommen.

Muret garage, stort udhus samt drivhus. Helt lukket ugenert blomstrende have.

Ring og få en fremvisning og få mere at vide om området.