Degnegyden 2C, 5450 Otterup

Fritidsbolig med direkte havudsigt og 40 meter til suveræn god badestrand.

En sublim beliggenhed med en mega flot udsigt over Kattegat og kun 40 meter fra den mest fantastiske rene badestrand med forholdsvis lavt vand - og med en stille og rolig beliggenhed. Her finder I denne dejlige sommer bolig. En ejerlejlighed i en ejendom med 3 lejligheder, hvor denne helt bestemt har den allerbedste udsigt. Ejendommen har status som ejerlejlighed, men bliver benyttet som sommer bolig af nuværende ejere. Otterup med sine mange dagligvarebutikker og specialforretninger er kun 10 minutters kørsel herfra og til Odense ca. en halv times kørsel. Naturen omkring Tørresø er præget af skov og smukke landskaber og øst for Tørresø ligger Enebærodde, som er Fyns største hede område. Her er gode fiske muligheder i nær området. Er I til surfing er her også ideelle forhold.

Boligen, som er beliggende på 2 etager, indeholder på 1. salen hyggeligt, stort spisekøkken med en fabelagtig udsigt over havet. Her er god plads til børn, børnebørn og familiens gæster ligesom der herfra er udgang til boligens store "uderum" - den skønne store terrasse, hvor man dagen igennem kan sidde og nyde havet, stranden, stilheden med et glas rosé og dejlig grill mad. I forbindelse med køkkenet finder I den store opholdsstue med brændeovn. Her er ligeledes brusebadeværelse med bruseniche samt et disponibelt rum, der evt. kunne være et walk-in closet/opbevaringsrum mv.

2. sal: Her er repos med 3 gode store værelser, som er lyse og med højt til loftet samt et lyst gæstetoilet med vask.

Lejligheden har en fantastisk stor, skøn træ terrasse med god plads til hele familien. Hvorfra der er en trappe ned til lejlighedens egen private have, som er solfyldt, fredelig og nem at vedligeholde. Der er et udhus, som ikke er i særlig god stand. Fra haven er der en sti, som leder jer direkte ned til den skønne og fredelige stand.

Denne bolig skal absolut ses og opleves. Ring derfor straks til ejendomsmægler Susse Ehrhorn telf. 21439843 og aftal tid for en besigtigelse og få mere at vide om boligen og området.