Columbinevej 18, 5270 Odense N

Bemærk NY PRIS - Stor, dejlig velholdt ejendom med rolig beliggenhed.

NY PRIS.

Denne dejlige velholdte ejendom er beliggende på en rolig, børnevenlig villavej i Lumby og med kun 8 km til Odense centrum og kun 5 km til det nye havne miljø med restauranter og cafeer samt Odins Broen, som fører jer til byens indkøbscentre, er I ikke langt fra noget. Lumby har sin egen lille skole, børnehave samt boldklub. Nær indkøb såsom Rema og Meny finder I i Søhus.

Ejendommen fremtræder i pæn og velholdt stand inde- såvel som ude og er en rigtig god gedigen 60´er villa med bl.a. smukke egeparket flet gulve, teak vinduer og franske døre med facetslebne glas.

Boligen indeholder entré med skabe, stort bryggers, badeværelse med kar, soveværelse med indbyggede skabe, værelse ligeledes med indbyggede skabe samt en meget stor opholdsstue, hvor man kan inddrage en del af stuen og lægge det til køkkenet og derved få et stort køkken/alrum. Fra stuen er der franske døre til endnu en anden dejlig stue. I 2005 er der bygget en stue mere til huset og denne vil være særdeles velegnet til både soveværelse, børneværelse, multirum alt efter hvilket behov I har. Her er hvidt gips loft samt støbt gulv og udgang til en skøn sol terrasse. Boligen har gode indretnings muligheder for at den nye familie, som her kan få det som de ønsker.

Derud over er der et stort udhus fra 2005 samt en nem og bekvem anlagt have med dejlige sol terrasser på begge sider af ejendommen.

Ring og få en fremvisning og få mere at vide om området og boligen her.