Bystævnet 6, 5260 Odense S

Meget skøn og rolig beliggenhed i Skt. Klemens på stor ugenert grund.

Tilbage trukket fra vejen på en herlig stor helt ugenert grund finder I denne skønne Mølstedgård villa. Her er fred og ro, som man virkelig sætter pris på efter en hektisk hverdag. Ejendommen har en god planløsning med separat forældre- og børneafdeling. Skt. Klemens er en meget hyggelig bydel kun 8 km fra Odense centrum.

Her er sikker skolevej til Skt. Klemens Skolen, som går fra 0-10 klasse og er en meget populær skole. Skov og ådal er kun en kort spadseretur herfra. Der er cykelsti ind til byen - både langs med vejen, men også langs med åen og den Fynske motorvej når I på kort tid uden at være generet af den.
Indkøb klares hurtigt, der er kun få minutters gang til Netto og Rema. Et lille butikstorv byder på bager, blomsterhandler, frisør, tøjforretning og wellnes afdeling. I Skt. Klemens er to børneinstitutioner, hvoraf den ene er integreret. For de lidt større børn er der et populært spejderhus og en sportshal.

Villaen indeholder: En pæn forstue med skydeskab, soveværelse med skabe samt et stort brusebadeværelse. Vinkelopholdsstue med karnap og udgang til solterrasse. Fra stuen er der franske døre til et dejligt velfungerende køkken/alrum med klinkegulv - hvorfra der ligeledes er udgang til solterrassen. 2 store børneværelse på ca. 14 m2, som begge støder op til køkkenet. Separat afdeling med gang, børneværelse/kontor, gæste badeværelse samt et stort bryggers.

Ligeledes er der carport samt udhus. Gode parkeringsforhold for husets gæster eller hvis man har flere biler. Haven er nem og bekvemt anlagt og helt ugenert.

Dette må bestemt være den perfekte villa for børnefamilien.

Ring for en fremvisning på 2143 9843 og få mere at vide om villaen og det dejlige område.