Stenløsevej 140, 5260 Odense S

Velindrettet et plans villa med en dejlig ugenert have.

Velindrettet et plans villa med en god planløsning og en dejlig ugenert have. Ejendommen har en god central beliggenhed med kun ca. 5 km til Odense Centrum, nær ved motorvejen over Fyn, dog uden at være generet af den. Tæt ved Dalumskolen, Hunderup Skov, Skovsøen og 2 minutters gang til Rema og Super Brugsen.

Ejendommen har en flot anlagt forhave med gode parkerings muligheder, og nydeligt overdækket vindfang ved hoveddøren: Entré/forstue med hvidt klinkegulv, 2 børneværelser samt soveværelse med skab. Pæn stor vinkelopholdsstue med udgang til overdækket terrasse. Køkken samt brusebadeværelse med gulvvarme. Hvide klinkegulve og pæne lyse bræddegulve i alle opholdsrum. Lofter til kip i stuen, hvilket bevirker at rummet føles større, der er mere "luft". Derud over er der et stort udhus/orangeri, det har tidligere været en garage, hvor der nu er opsat vedligeholdelsesfrie "træpartier".

Dejlig have, som er nem og bekvemt anlagt.

Alletiders begynder bolig, men bestemt også velegnet til senior ægteparret, som drømmer om en mindre ejendom.

Køber skal påregne, at der skal laves nogle udbedringer, idet huset har sat sig.

Ring og få en aftale om en fremvisning og få mere at vide om boligen og området.

Brutto- og nettoudgiften omfatter IKKE udgifterne til energi, vand/afløb og andre forbrugsafhængige forhold samt løbende vedligeholdelsesudgifter.