Helsingborggade 60, 5000 Odense C

Centralt beliggende for Byens Havn, Havnebadet og Odense City.

FÅ 100.000 KR. AF SÆLGER TIL RENOVERING.

Denne dejlige villa er beliggende få minutters gang fra byens pulserende liv med spændende butikker, skønne cafeer og restauranter. Boligen her ligger i helt rolige omgivelser, lige ved Byens Havn, Havnebadet , tæt på Næsbyhovedskov og Odins Bro - ja så kan I næsten ikke bo mere centralt. Samtidig er der få minutters gang til Sct. Hans Skole og Skibhusvej, som byder på et hav af indkøbs muligheder.

Boligen indeholder i stue plan: Entré, gæstetoilet, meget stort køkken/alrum med god skabs- og bordplads - herfra er udgang til en sol terrasse. Stue i åben forbindelse med alrummet samt et stort værelse, som vil være nær liggende at slå sammen med stuen, såfremt I har brug for mere stue plads. 1. sal: Her er repos, gang, to store værelser samt et stort walk in closet, som også er velegnet til baby værelse og der er ligeledes mulighed for at lægge skunken til, så det kan blive større. Det samme kan I udvide de to andre værelser med. Ligeledes er der et stort og rummeligt brusebadeværelse. Der er endvidere mulighed for at udnytte loftet, såfremt I har brug for endnu mere plads.

Kælderen, som har en god loftshøjde indeholder: 3 store disponible rum samt 2 viktualie rum.

Haven er ugenert og nem og bekvemt anlagt. Ligeledes er der en muret garage.

Kunne I tænke jer en fremvisning og få mere at vide om boligen og området så kontakt mig venligst på 2143 9843.

Denne ejendom trænger visse steder til at få en kærlig hånd - det afspejler prisen - som er langt fra normal prisen i dette område.

Brutto- og nettoudgiften omfatter IKKE udgifterne til energi, vand/afløb og andre forbrugsafhængige forhold samt løbende vedligeholdelsesudgifter.