Nellikevej 1, 5250 Odense SV

Attraktiv beliggenhed midt i det gamle Bellinge - nu nedsat med 200.000 kr.- kom og kig.

En super og central beliggenhed midt i det gamle Bellinge med få minutters gang til Ådalskolen og Rasmus Rask Skolen er ligeledes tæt på. I nær området er der gode indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter og offentlig transport. 2 minutter herfra er der den smukke ådal, hvor Odense Å slynger sig og det samme gør gangstien ind til byen - en meget smuk tur til løb, cykling eller bare en hyggelig gåtur med hunden. Den Fynske motorvej er ligeledes i behagelig afstand herfra.

En dejlig familie villa med næsten fuld kælder. Hvor stueetagen indeholder: Entré med skabe, 2 børneværelser samt soveværelse med skabe. Rigtigt fint brusebadeværelse med gulvvarme og væghængt toilet, stort spisekøkken samt en meget stor vinkelopholdsstue med brændeovn. Fra stuen er der udgang til en dejlig solterrasse. Har I brug for et ekstra børneværelse, kan det sagtens lade sig gøre. Det samme gør sig gældende, hvis I er til køkken/alrum, det er der ligeledes også gode muligheder for. De fleste steder i opholdsrummene er der parketgulve.

Kælderen indeholder: "Værelse", viktualierum, teknikrum med skabe, vaskerum med brændeovn, vaskerum med skabe og bruseniche samt toilet. Værksted samt to disponible rum. En kælder med en rigtig god loftshøjde og i øvrigt med mange anvendelsesmuligheder.

Derud over er der muret garage med elektrisk port samt en ældre carport.

Helt lukket solrig have og en dejlig bred indkørsel, hvor der kan holde flere biler.

Et rigtigt godt bolig tilbud med mange muligheder og med en god placering i Bellinge.