Åløkkevænget 28, 5000 Odense C

Fantastisk beliggenhed - på vejens solside og direkte til Åløkkeskoven.

På en af byens bedste adresser er denne smukke villa fra trediverne beliggende. Med direkte adgang fra haven til Åløkke Skoven, som er en natur skov beliggende i centrum af Odense. Med få minutters gang til Åløkke Skolen og børneinstitution. Nær ved den nye havnefront med et spændende miljø med cafeer og Havnebad og ligeledes kun et kvarters gang ind til bymidten. I kan næppe bo mere centralt midt i byen og så samtidig med skoven udenfor døren.

I stue plan er entré med en smuk trappe til 1. sal. Franske døre ind til en dejlig spisestue med karnap mod vej og niche med plads til fruens pynte ting. Fra spisestuen er der igen franske døre ind til en skøn vinkelopholdsstue, hvor lyset strømmer ind igennem de store glaspartier. Herfra er der åbent ud til UNOFORM køkkenet, som ikke er stort, men utroligt godt indrettet med masser af skabsplads. Fra opholdsstuen, som faktisk er beliggende i 1. sals højde p.g.a. den skrånende grund, er der fløjdøre ud til en skøn, stor terrasse, som er bygget i huset bredde og også går om i gavlen. Her har ejerne lavet et helt sydlandsk miljø med masser af krukker med roser og rhodrodendron, borde, stole og bænke og med markise ud over, så her leves livet om sommeren og her kan man nyde årstidernes skiften i skoven. Rådyrene og det fantastiske fugleliv.
1. salen byder på en repos med skab, brusebadeværelse, som er renoveret i 2019, stort værelse med skabe samt et dejligt soveværelse med udgang til en stor terrasse/svalegang, som vender ud mod skoven. Hvor I kan sidde og nyde livet i det tidligere forår og sen sommeren i sol og læ.
I kælderen er der fortrinsvis hvide gulvklinker, her er vaske- og teknikrum, et stort "værelse" med skydeskab, et lille depotrum samt et stort brusebadeværelse med gulvvarme.
Derudover er der en muret garage og helt lukket og ugenert have, som er nem og bekvemt anlagt.

I alle opholdsrum er der bræddegulve og franske døre. Hvid pudsede lofter med stukkant og rosetter og mange af vinduerne og dørpartier mod haven er blevet udskiftet. Taget er ifølge sælger skiftet i 1987. Mulighed for at udnytte 2. salen.

Denne villa med dens skønne atmosfære og unikke beliggenhed, skal bestemt ses og opleves - ring derfor til ejendomsmægler Susse Ehrhorn på 21439843 for en besigtigelse og få mere at vide om ejendommen og området.