Egebakken 5, 5260 Odense S

FLOT villa med nyt tag og nye Velfac vinduer i træ/alu og meget, meget mere...

Meget FLOT villa, som er blevet renoveret i 2016. Med bl.a. nyt sort tag, undertag, lægter og tagrender. Ny dampspærre og ekstra 300 mm isolering samt nye Velfac 3 lags vinduer i træ/alu, som er sorte udvendig og derved matcher taget.

Villaen er beliggende midt i det hyggelige Skt. Klemens med indkøb næsten udenfor døren og Skt. Klemens skolen tæt på. Det samme gør sig gældende med daginstitutioner og vuggestue. Derud over er å og ådal, som byder på smukke sti systemer, kun en kort spadseretur herfra. Offentlig transport er der to minutters gang til og har I brug for motorvejen er der kun få km kørsel hertil og der er cykelsti helt ind til byen.

Boligen indeholder: Entré med skab og garderobe, gæstetoilet, hvor vask og toilet er udskiftet. Skønt køkken alrum, hvor alt er nyt fra 2016. Det samme gælder det gennemgående klinkegulv med gulvvarme. Fra alrummet er der dør direkte ud til en helt ny anlagt træterrasse, som går hele vejen rundt om huset. Så I altid kan finde en sol eller skygge krog. Den lyse stue ligger i forbindelse med alrummet og har et stort skydedørsparti ud mod den store træterrasse.
2 gode børneværelser det ene med skab og soveværelset har stort skydeskab fra loft til gulv. Brusebadeværelset har gulvvarme nyt brus samt toilet og bord som kan anvendes til puslebord og neden under her står vaskemaskinen og tørretumbleren.

I alle rum er lofter og vægge fuld spartlet og malet hvide, på nær gæstetoilet og badeværelset. Alle radiatorer er udskiftet og det samme gælder alle døre. Her er nye kontakter, nyt elsikringsskab samt ny ventilator i bad. Her er pæne parketgulve i alle opholdsrum.

Facader er sandblæst og vandskuret og her er nye træterrasser. Ligeledes er der lukket af mod vejen for småbørn og hunde i haven, så I trygt kan sidde og nyde livet på de store sol terrasser. Haven er nem og bekvemt anlagt med græs.
Der ud over er der en muret garage og et pænt anlagt indgangsparti.

Lyder det her ikke som jeres kommende drømme bolig? Så ring til ejendomsmægler Susse Ehrhorn og aftal tid om besigtigelse på telf. nr. 21439843.