Snerlevænget 3a, Tørresø Strand, 5450 Otterup

Meget flot og unikt sommerhus, som er opført i 2001 og tegnet af arkitekt Erik Eriksen i Odense. Huset er beliggende i 2. række, i sikkerhed lige bag diget og med kun 30 meter til en af Fyns bedste badestrande. Fra terrassen er der et flot vue til Kattegat, Juelsminde, Endelave og Samsø. Der er indkøbsfaciliteter i Bårdesø eller Otterup og Odense ligger ligeledes i behagelig afstand herfra.

Sælger, som har opført ejendommen, er bestemt ikke gået på kompromis i materiale valg og valg af indbo - alt er langt udover det sædvanlige for et sommerhus. Man har haft fokus på minimal vedligeholdelse og masser af spændende detaljer. Ejendommen er opført af pudset mur med et flot diagonal skifertag samt hvide Velfac træ/alu vinduer.

Boligen i stueplan indeholder: Pæn entré med trappe til 1. sal, fint badeværelse med med bruseniche og her står vaskemaskinen, stort soveværelse med skab samt stort værelse med 4 sovepladser. I hele stueetagen går de samme gulvfliser igennem overalt og der er gulvvarme. På 1. salen er et skønt klassisk hvidt UNOFORM køkken med alt i hårde hvidevarer. I åben forbindelse med spisestuen samt opholdsstuen. Fra stuen går man ud på en skøn stor altan, hvorfra man kan sidde og nyde livet, vandet og udsigten. Det samme kan man fra både spisestue og opholdsstue.
Dertil kommer, at der er lagt smukke Dinesen plankegulve overalt. Dejlig spiseafdeling med bl.a. Piet Hein spisebord og Arne Jacobsens syverstole i havblå samt lampe, der matcher fra det italienske firma Luceplan. Dejligt sofa arrangement med flettede stole. Helt igennem lækkert inventar og alt medfølger. Her er varmepumpe, hvide døre, hvid spartlede vægge samt hvide gipslofter overalt.

Grunden er nem og bekvem anlagt med en god terrasse på siden af huset.

Huset har aldrig været lejet ud, men udlejnings potentialet er kæmpe stort og vil sikkert blive endnu mere i disse Corona tider, hvor folk sikkert vil vælge at blive hjemme i Danmarks ferieland. Huset står helt klar til indflytning - så I skal blot pakke kufferten - så står den på sommerhus ferie:-)

Der vil ikke p.t. blive afholdt åbent hus p.g.a. Corona, men individuelle fremvisninger, hvor der er tænkt på alt i den forbindelse. Ring og aftal tid til en fremvisning hos ejendomsmægler Susse Ehrhorn på telf. 21439843 - jeg vil glæde mig til at fremvise denne skønne bolig for jer.