Dalum Møllervej 16, Dalum, 5250 Odense SV

Skøn beliggenhed i Dalum på lukket, attraktivt vænge, direkte til grønt område.

Bedre beliggenhed i Dalum, findes næppe. I bunden af lukket vænge, direkte til grønt område med petanque bane, som beboerne på vænget, mødes og hygger sig med. Her er gå afstand til børnehave, skole og masser af gode forretninger på Dalumvej. Eller I kan tage familien med ned til Skovsøen og få en softice. Samtidig er der få km til Den Fynske Motorvej alt er lige i nær området.

Samtidig er der en ekstra bolig til forældre, teenage børn eller til udlejning. Sælger har haft den udlejet for kr. 4.000 plus forbrug pr. måned. Velegnet til liberalt erhverv, såfremt man har brug for det. Boligen her indeholder: Entré, fint brusebadeværelse med gulvvarme, lys stue i forbindelse med køkkenet samt soveværelse med walk-in-closet. Lejligheden har separate målere, vand, el og varme. Lejligheden har vaskemaskine: Hotpoint, tørretumbler: Zanussi, køleskab: Intrition, Emhætte: Ja og komfur: Voss. Der er nyere vinduer i tilbygningen.

Hoved ejendommen indeholder: Entré med gulvvarme og skydeskab. Fra entreen er der nedgang til kælderen. Pænt brusebadeværelse fra 2015, her er der ligeledes gulvvarme, 3 gode værelser, soveværelse med skydeskab samt en lys stue med et stort nyere vinduesparti ud til den ene terrasse og i den anden del af stuen er der udgang til endnu en solterrasse. Stuen ligger i forbindelse med et åbent køkken.

Kælder: Badeværelse med kar og gulvvarme, 1 "værelse" samt vaskerum og værksted.

Carport, som er lavet om til en lukket garage på ca. 34 m2.

Dejlig lukket have, som er nem og bekvemt anlagt.

Få en fremvisning af denne skønne bolig. Ring til Susse Ehrhorn på telf. nr. 21439843.