Bøghsvej 9, 5300 Kerteminde

NEDSAT med kr. 150.000. Flot renoveret villa - beliggende kun 200 meter fra Storebælt.

I 3. række til Storebælt med gåafstand til både Kerteminde Marina og Nordeuropas flotteste golfbane Great Northern, ligger denne gedigne nyistandsatte murstensvilla. Villaen er vandskuret og er på samme tid minimalistisk og eksklusiv i sit udtryk inde- såvel som ude. Kerteminde, haven ved vandet, er en af Danmarks mest charmerende byer, som ligger både til Fjord og Storebælt. Byen byder på fantastiske restauranter, cafeer og gode indkøbsfaciliteter. Ligeledes er der en god skole og daginstitutioner i nærområdet, og i ganske kort afstand til Odense, som ligger kun 20 minutters kørsel herfra.

Boligen med sine 143 m2, indeholder: Entré med massivt egetræsgulv og special designet glasparti ind til køkkenet. En smuk og lys spisestue/alrum med et stort skydedørsparti mod en af terrasserne. Stuen, som ligger i åben forbindelse til et spændende køkken med en ø, hvor man kan sidde og følge med i madlavningen eller få en aperitif inden middagen. Køkkenet er fra Kvik i egetræ og med en trælamelvæg af bæredygtigt træ og ellers alt hvad hjertet kan begære af hårde hvidevarer - også et amerikaner køleskab. Fra køkkenet går man ud i bryggerset med samme fine elementer fra Kvik og med stort skydeskab, hvor vaskemaskine og tørretumbler gemmer sig. I køkken/alrum, stue samt entré er der meget smukke massive knast frie og gennemgående egetræsgulve. Et enkelt trin ned, står I i en charmerende stue med pejseindsats, hvor man kan nyde ilden fra begge stuer. I stuen er der endvidere en karnap, som giver et fint lysindfald.
Separat værelsesafdeling med fordeler gang til et lækkert brusebadeværelse med samme elementer fra Kvik, bruseniche samt gulvvarme. 3 værelser samt soveværelse med et stort skydeskab på 5 meter.
Alle vægge er fuldspartlede og der er nye gipslofter overalt, der er også ny eltavle og afkalkningsanlæg. Alle vinduer og udvendige døre er Velfac i træ/alu.

Haven ligger ugenert og sælger har for nylig lagt nye fliser i indgangspartiet og bygget en 200 m2 stor træterrasse rundt om ejendommen, så der er rig mulighed for at nyde solen , når den skinner samt finde læ, når det blæser. Der er også bygget et cykelrum, rum til haveredskaber samt et stort isoleret værksted