Langelinie 144, 5230 Odense M

Arkitektonisk smuk og meget velholdt ejendom med en skøn anlagt have.

En perle af en klassisk smuk og meget velholdt villa fra 1927. Ejendommen er højt beliggende på den rolige del af Langelinie i det attraktive Hunderupkvarter. Nær ved Erik Bøghs sti, hvorfra man kan gå over åen til diverse indkøbsfaciliteter. Her er smukke naturområder og fredelige stisystemer og Skovsøen er få minutters gang herfra. Samtidig er der kun et par km til Odenses hyggelige centrum med cafeer, restauranter og teatre og ca. det samme til Den Fynske Motorvej. Skoler og daginstitutioner er ligeledes i nærområdet.

Ejer har forstået at renovere ejendommen med stor respekt for dens oprindelige sjæl og charme. Ejendommen er blevet omfuget for få år siden, fået ny hovedtrappe, alu/trævinduer, hoveddør samt kælderdør.
Fint indgangsparti med trappeforløb til 1. sal og kælder, entré, gæstetoilet samt køkken. En dejlig lys opholdsstue med stor karnap, hvorfra der er et smukt vue ud over området. Der er franske døre mellem stue og spisestue, hvorfra der er er nedgang til en rigtig dejlig udestue/orangeri med hårdt trægulv. Udestuen er genial lavet med masser af glas, så det er som om man sidder midt i haven. I modsætning til mange andre udestuer er denne perfekt og passer noget så fint tll huset.
1. sal: Smuk trappe op til repos, dejligt brusebadeværelse med karnap, 2 gode værelser det ene med karnap samt et stort soveværelse.
Kælder: Kontor/"værelse", vaskerum med badekar, 2 disponible rum samt viktualierum. Vinduerne i kælderen er ligeledes udskiftet.

Der er lagt chaussésten i indgangen til ejendommen og helen vejen rundt til garagen. Meget smuk anlagt have med to skønne solterrasser med aftenssol.

Der er gode muligheder for at tilbygge, idet grunden er stor.

Ligeledes er vedhæftet en alternativ planløsning, som arkitekt John Ville Rasmussen har stået for.

Dobbelt garage med nyt tagpap fra i år.

En meget skøn bolig, som skal ses og opleves og som har både en FLOT tilstandsrapport og en FLOT el rapport.