Thujavej 18, Dyrup, 5250 Odense SV

Enderækkevilla med indbygget garage, nyt badeværelse og opvarmet udestue.

En virkelig dejlig enderækkevilla, som er centralt beliggende i Dyrup. Nær ved Netto, skole og børnehave og med få minutters kørsel til den Fynsk Motorvej og kun ca. 6 km kørsel til Odense centrum. På Fåborgvej og Dalumvej, som ligger i nærområdet er der masser af gode indkøbsfaciliteter.

Boligen indeholder: Entré/forstue med garderobe, gæstetoilet, flot nyt brusebadeværelse fra 2020 med gulvvarme og håndklædetørre, det er også her vaskemaskinen er placeret. Pænt og funktionelt køkken med en lille spiseplads og alt i hårde hvidevarer, stort soveværelse med skabsvæg, værelse samt en dejlig lys vinkelopholdsstue (her er det ene værelse lagt til og det kan nemt reetableres igen til værelse). Fra stuen går man direkte ud i en rigtig fin opvarmet udestue på 18 m2 med klinkegulv .
Garagen er indbygget i ejendommen og man kan evt. inddrage den tll beboelse. I garagen er en forholdsvis ny varmveksler og i facaden mod vej er der skiftet vinduer og hoveddør. Her er også en rigtig god kælder med indgang udefra. Den består af et stort rum med højt til loftet, anvendelig til evt. hobbyrum/værksted.
Derud over er der en carport/udhus og en nem og bekvem anlagt have med en god solterrasse ved siden af udestuen og på facadesiden er der en fin overdækket, helt ugenert morgen terrasse.
Der er parketgulve i alle opholdsrum samt hvide lofter og markise udover stuevinduet.

En rigtig dejlig bolig, som skal ses og opleves. Ring for en fremvisning til ejendomsmægler Susse Ehrhorn på telf. nr. 21439843.