Faaborgvej 135, 5250 Odense SV

Fin ejendom, beliggende på den lukkede del af Faaborgvej.

Dejlig rødstens murermester villa fra 1939. Hele ejendommen er blevet omfuget i 2015. Ejendommen er beliggende på den rolige del af Faaborgvej med fine parkeringsforhold foran ejendommen, tæt ved masser af indkøbsfaciliteter, skole, børnehaver og samtidig i bekvem afstand til den Fynske Motorvej. Med cykelsti til centrum lige udenfor døren.

Boligen indeholder i stueplan: Entré med trappe til 1. sal og med "skibsgulv", dejligt køkken/alrum med kogeø og med dør ud til haven også her er der "skibsgulv" samt opholdsstue i forbindelse med alrummet.

1. sal: Et meget stort soveværelse med et meget stort walkin-closet. Værelset er så stort, så det nemt kan opdeles i to. Toilet med vask.

Kælderen, som er i god stand, har fin loftshøjde og gulvvarme og indeholder: Stort "værelse", brusebadeværelse med skab samt stort disponibelt rum.

Udhus og en helt lukket, ugenert solrig have med en god terrasse. Haven er lukket af, så børn og hunde ikke kan komme ud på vejen.

Alletiders første gangs køb, som ligger i bekvem afstand til alle faciliteter og hvor der er gode udfoldelsesmuligheder for den unge familie.