Floravænget 13, ST. TV., Dalum, 5250 Odense SV

Dejlig lejlighed med en super stor vestvendt altan - ud til grønt område.

Denne lejlighed, er p.t. Odenses billigste ejerlejlighed.

En rigtig dejlig lejlighed, som er beliggende tilbagetrukket fra vejen, så her er stille og roligt. Derudover vender lejlighedens altan til solsiden, så I kan sidde udenfor om aftenen og nyde solen og det grønne område, som lejligheden ligger ud til. Her er ikke langt til indkøb med både Netto og slagter i gå afstand og Meny ligger i nær området. Her er cykelsti ind til centrum og motorvejen er få minutters kørsel herfra. Ejendommen er facade renoveret, hvor vinduerne bl.a. er udskiftet.

Lejligheden indeholder en pæn stor forstue med skabe, ældre køkken med god spiseplads, soveværelse med skabe, stor stue med udgang til en skøn stor lukket altan, som virkelig er anvendelig både sommer og vinter, men vinduerne kan skydes til siden, så den også fungerer som altan, så man kan sidde og nyde solens stråler. Stort badeværelse med mulighed for at installere en vaskemaskine, her er både kar, bruseniche og nyere væghængt toilet. Gulve i opholdsrum er fine parketflet gulve, idet der har ligget gulvtæppe på er de i rigtig pæn stand.

Derud over er der er stort godt kælderrum, som hører til lejligheden.

Her er også en fin og god kælder med fælles vaskerum, tørrerum samt cykelrum og en rigtig pæn trappeopgang med terrazzo gulv.

En lejlighed, som er velegnet som førstegangskøb, som forældrekøb eller til en enlig-/seniorpar.

Der er installeret nyere porttelefon.

Kontakt ejendomsmægler Susse Ehrhorn på telf. 21439843 og få mere at vide om boligen og området.