Windelsvej 29, 5000 Odense C

Særdeles velholdt villa med central beliggenhed for City og Havnen.

Arkitektonisk smuk rødstensvilla fra 1936. En rigtig lille "perle" og en virkelig god pendant til en ejerlejlighed på havnen. Beliggende på den forreste del af Windelsvej, nær ved den nye Havnefront og Havnebadet. Tæt ved skole og børneinstitutioner og med masser af indkøb i nærområdet. Her er gå afstand til byens pulserende liv med masser af hyggelige cafeer og restauranter samt tæt ved den nye Letbane.

Man træder ind i en smuk og lys hall med et flot trappeforløb, herefter følger et dejligt funktionelt hvidt HTH køkken med træbordplade og skakternet gulv og alt i hårde hvidevarer. Lys spisestue med udgang til en pragtfuld solterrasse med elektrisk markise hen over - det samme gør sig gældende med køkken vinduet - samt opholdsstue i forbindelse med spisestuen.

1. sal: Soveværelse med skydeskab og lille altan samt stort værelse med kvist. Der er kønne plankegulve i alle opholdsrum samt smukke gamle fyldingsdøre.

Kælderen, som fremtræder tør indeholder: Stort badeværelse med bruseniche og gulvvarme, her er bl.a. hvidt gipsloft med spots, dejligt funktionelt vaskerum med klinkegulv og bordplade med vask samt et stort disponibelt rum. Udgang fra kælderen til haven.

Der er dræn omkring ejendommen også under trappen, alt el er ifølge sælger ordnet og ejendommen er hulmursisoleret og efterisoleret på loftet med ca. 100 mm og der er gangbro. Ligeledes er tagrender og nedløbsrør udskiftet til zink.

Der er en skøn gårdhave - helt ugenert med gode terrasser rundt omkring ejendommen. Så der er altid mulighed for en sol - eller skyggeplads. Overdækning samt carport.

En rigtig drømmebolig. Ring for en fremvisning til ejendomsmægler Susse Ehrhorn på telf. 21439843