Drigstrup Bygade 36, Drigstrup, 5300 Kerteminde

Nu har I mulighed for at erhverve Drigsstups smukke gamle sognefogedgård, som ligger tilbagetrukket fra vejen. En unik ejendom i Drigstrup, som er en utrolig sød og idyllisk landsby med et godt nærmiljø og med 4 km fra Kerteminde og kun 16 km fra Odenses Centrum. Det perfekte valg, hvis man er til rolige omgivelser, men vil være tæt ved storbyen. Kerteminde byder på gode indkøbsforhold, kendte restauranter og cafeer, skole, lystbådehavn og bagved Drigstrup Bakke finder I Nordeuropas flotteste Golf Bane Great Northern.
Ejendommen, som er opført i 1925 er renoveret indvendig med respekt for de fine detaljer, som er bevaret. Her er bl.a. 2 nyere badeværelser fra 2015 og 2016 med gulvvarme, nyere køkken fra 2015. Vægge er spartlet og lofter er filtede. og malet hvide. Gulve i opholdsrum er flotte plankegulve overalt på nær opholdsstue og hall. Døre er de oprindelige gamle fyldingsdøre med fine greb.
Der er hulmursisoleret, efterisoleret under bræddegulve i stueetagen, og efterisoleret med 200 mm på loftet. Ligeledes er der et ca.5 år gammelt pillefyr.

Man træder ind i en storslået hall med smukke gamle friser på væggene og de originale fløjdøre i almuerød, Herfra er der adgang til den store opholdsstue og pejsestue, som er en suite med den smukke spisestue med karnap. Fra pejsestuen går man ud på en skøn solrig træterrasse, hvor man har en meget dejlig udsigt ud over den parklignende have med flotte store træer. Dejligt lyst spisekøkken samt et godt viktualierum, hvorfra der er nedgang til kælderen.Mellemgang med udgang til gårdsplads samt et lækkert brusebadeværelse. Ligeledes er der et stort soveværelse i forbindelse med den ene stue (kunne evt. være et alrum).
1. sal: Repos og mellemgang, hvor alle de fine gamle detaljer er bevaret. Her er flot badeværelse med kar samt 4 store værelser, det ene med adgang til et femte mindre værelse med et anvendeligt rum i skunk.
Kælder: Med vaskerum og fyrrum.
Herud over er der en vinkelbygget længe på henholdsvis 220 m2 og 420 m2, som har uanede af muligheder. Velegnet til festlokale eller til håndværkerfirma eller heste. Ideelt til opbevaring af speciel biler, som kun kører om sommeren o.s.v. kun fantasien sætter grænserne. Eller den kan rives ned og så har I havudsigt.
Smuk parklignende have og en pompøs indkørsel. En rigtig "perle".
Det er huset for den pladskrævende familie eller I kan udleje og indrette Airbnb, Ring til ejendomsmægler Susse Ehrhorn på 21439843 og få en fremvisning af denne pragtfulde bolig.Brutto- og nettoudgiften omfatter IKKE udgifterne til energi, vand/afløb og andre forbrugsafhængige forhold samt løbende vedligeholdelsesudgifter.