Skt. Klemens Vej 67, 5260 Odense S

Fantastisk ejendom på 272 m2 bolig med mulighed for liberalt erhverv i den 250 m2 flotte boligkælder.

Midt i det naturskønne Skt. Klemens, finder I denne gedigne, arkitekttegnede villa med en sublim beliggenhed, hvor haven støder op til skoven. Med kun 0,5 km til god skole, i gåafstand til Rema, Netto, Bybus og ikke mindst med nabo til skoven med de smukke stisystemer og en cykelsti til centrum, som kun er 8 km væk herfra. Dertil kommer, at ejer har renoveret og moderniseret ejendommen fra A-Z i de bedste materialer i 2014.

En spændende ejendom, hvor I har hele 522 m2 at råde over. Ejendommen er opført i to plan, hvor man i stueplan kommer ind i en præsentabel hall med skifergulv og gæstetoilet. Stor opholdsstue med skydedørsparti ud til en skøn solterrasse med udvendig pejs. Et trin ned fra opholdsstuen, ligger den hyggelige pejsestue - begge stuer med et smukt vue ud over den store have og ikke mindst skoven. Stort JKE køkken i eg og hvid med masser af skuffeelementer, klinkegulv med gulvvarme, 2 Velux ovenlys vinduer og udgang til carport. Stor spisestue også med udgang til solterrassen, brusebadeværelse, hvor vaskemaskine og tørretumbler befinder sig. Multirum/TV stue, 3 dejlige børneværelse med JKE skabe, fra alle værelser er der udgang til en svalegang. Stort soveværelse med et stort vinduesparti direkte til skoven samt et super lækkert brusebadeværelse med væghængt toilet og bidet, 2 håndklædetørrer, makeup arrangement samt gulvvarme. Til alle værelser hører et fælles walk-in closet med mange skabe.

Fra hallen går man nedenunder ad en fin spindeltrappe og kommer ned i første del af underetagen, som ligger i stueplan, idet huset er bygget på en kuperet grund. Første del er at betragte som kælder og indeholder: Disponibelt rum med fryser, teknikrum med god skabsplads, vask samt læksikring (medvirkende til billigere forsikring). Mellemgang ind til alle mænds drøm af et stort værksted med parketgulv. Herfra er der glasdørsparti ind til en kæmpe stor gildesal ligeledes med parketgulv. Endnu et skabsrum og depotrum samt et flot hvidt brusebadeværelse med gulvvarme.
Anden del af underetagen, som kan betragtes som bolig: Her går man fra værkstedet ind i et stort rum, som er velegnet til fitness rum. Herfra har man så adgang til to, skønne store lyse værelser med parketgulv - begge med udgang direkte til haven. En drøm for familiens store børn.