Villasmindevej 21, Bellinge, 5250 Odense SV

Super, spændende bolig i 2 plan på 187 m2. Beliggende i bunden af lukket vænge.

I den gamle del af Bellinge finder I dette flotte Svenske træhus fra 2010 opført i 2 plan. Beliggende på en dejlig regulær grund i lukket vænge. Ejendommen fremtræder overalt usædvanlig velholdt og lige klar til indflytning. Bellinge er en hyggelig forstad til Odense og med kun ca. 9 km. til centrum og det halve til motorvejen er beliggenheden ideel. Endvidere er der flere skoler i Bellinge og masser af gode indkøbsfaciliteter.

Man træder ind i en stor forstue med trappe til 1. sal, derfra kommer man ind i et skønt stort køkken/alrum med hvide elementer fra Ballingløv og alt i hårde hvidevarer. Lys og venlig opholdsstue i forbindelse med alrumet. Stort soveværelse med skabe, værelse med skabe, gæstebadeværelse med bruseniche samt stort bryggers. Alt er hvidt, lyst og tiltalende, der er parketgulve i alle opholdsrum.

1. sal: En stor repos, som er velegnet til kontor eller legerum, 3 store værelser samt walk in closet. Disponibelt rum. Flot badeværelse med kar. Overalt på 1. salen er der hvide lofter med spots og parketgulve i opholdsrum.

En skøn stor familie bolig med masser af plads og rummelighed. Beliggende i bunden af roligt vænge.

Carport med udhus samt en dejlig stor regulær grund og en dejlig have.

Et FLOT energimærke C.