Porsevænget 13, Sanderum, 5250 Odense SV

Stor, velholdt J.P. Kock rækkevilla på 96 m2 med gæstetoilet.

Nu har I muligheden for at erhverve en dejlig J. P. Kock rækkevilla, som er beliggende i bunden af lukket vænge, midt i Sanderum. Nær ved Meny og andre gode fødevarer forretninger på Fåborgvej. Odense centrum ligger indenfor få kilometers afstand og der er cykelsti direkte dertil og samtidig ligger Den Fynske Motorvej i behagelig køre afstand fra boligen.

Boligen indeholder: Entré, 2 gode værelser med skabe, pænt badeværelse med kar og med et nyere flisegulv, ældre spisekøkken samt bryggers med udgang til haven. Gang, gæstetoilet, vinkelopholdsstue med udgang til en stor overdækket terrasse. I stuen kan man nemt etablere det 3. børneværelse. Soveværelse med skabe.

Derud over er der en carport samt en god lukket ugenert have.

Der er parketgulve i alle opholdsrum, som I skal påregne at udskifte, idet de er lagt forkert. Det er stort set også den eneste fejl, som tilstandsrapporten anfører, hvilket der er taget højde for i udbudsprisen.

Ring til ejendomsmægler Susse Ehrhorn på telf. nr. 21439843, for en besigtigelse og få mere at høre om boligen og området

Brutto- og nettoudgiften omfatter IKKE udgifterne til energi, vand/afløb og andre forbrugsafhængige forhold samt løbende vedligeholdelsesudgifter.