Hannerupgårdsvej 8, 5230 Odense M

Meget velholdt murermestervilla - beliggende på en skøn solrig grund på 1.194 m2.

På vejens solside er denne gedigne, murermester villa opført i 1912 af røde håndstrøgne sten, beliggende. En villa, som i 108 år kun har haft 3 ejere, så det må skyldes at disse ejere har været meget glade for huset. Det forstår man godt, når man kommer indenfor og ser og oplever huset, dets sjæl samt den vidunderlige, sydvendte helt ugenerte have. Ejendommen ligger i gå afstand til centrum med masser af indkøb, cafeer og Teater og ligeledes tæt ved Munke Mose, hvor der er dejlige stisystemer langs Odense Å. Ejendommen hører til Hunderup Skolen og er man ansat på OUH er det kun en kort cykeltur herfra.

I stue plan kommer man ind i entré med trappeforløb til 1. sal. Herefter følger gang med dør ind til et meget gedigent snedkerkøkken i ludbehandlet ahorn. Tegnet af tegnestuen Sædekildegård og udført hos Solrød møbel og maskinsnedkeri. Dejlig spisestue, som ligger i forlængelse af havestuen, hvorfra der er udgang til solterrassen. Smuk opholdsstue med brændeovn og en stor karnap. I begge stuer er der fine sildebens parketgulve.
1. sal: Her er repos med trappe op til 2. sal, fordeler gang ind til bl.a. stort badeværelse med gulvvarme, håndklædetørre og fine snedker skabe i ludbehandlet ahorn - samme som i køkkenet. 2 store børneværelser, det ene med udgang til altan mod haven samt stort soveværelse med god skabsplads, også her er der udgang til altan.
Kælderen, som virker tør, indeholder: "Værelse", badeværelse, et stort "værelse" med trægulv med isolering, vaskerum, værksted samt viktualierum.
2.sal, hvor der er trappe op til, er uudnyttet, men med trægulv over det hele, så her er gode muligheder for at etablere et godt ekstra rum.
Her er god loftshøjde også i kælderen, alle vinduer og udvendige døre er udskiftet på nær i kælderen og der er ny hovedtrappe og gelænder.

Derud over er der muret garage samt et godt stort udhus.

En ejendom, som emmer af kvalitet og som er velegnet til børnefamilien, som går og drømmer om det hus, de kan have i de næste mange år, ligesom de 3 øvrige ejere af ejendommen.

Ring til ejendomsmægler Susse Ehrhorn på telf. nr. 21439843 for en fremvisning.

Brutto- og nettoudgiften omfatter IKKE udgifterne til energi, vand/afløb og andre forbrugsafhængige forhold samt løbende vedligeholdelsesudgifter.